Budai Péter - Lunczer Erika
Életmód, egészség és anyagi biztonság

logo_flp_1_3D

FOREVER LIVING PRODUCTS

 

 

ExecutiveCommittee

“Olyan gyümölcsöző környezetet építünk, melyben az egyének. méltóságukat megőrizve azok lehetnek, akik lenni akarnak. Olyan környezetet, amelyben a becsület, az együttérzés és a jókedv mutat utat. Szenvedélyt, hitet teremtünk és táplálunk vállalatunk, termékeink és az általunk képviselt üzletág iránt. Elkötelezetten keressük a tudást és az egyensúlyt, bátran vezetve vállalatunkat és Termékforgalmazóinkat. NAGYSZERŰ dolgokat hozunk létre.”

Rex Maughan és Gregg Maughan

 

Rex tabló   Gregg tabló Aidan O'Hare tabló        Lenkey Péter tabló Milesz Sándor tabló

 

Rex Maughan ScottsdaleRex Maughan szenvedélye a jobb egészség, a minőségi termékek és az anyagi függetlenség, amely inspirálta Őt a Forever Living Products megalapítására 1978-ban. Az Arizonai Állami Egyetem Üzleti Diplomájával és több mint 40 év gyakorlati tapasztalattal a tarsolyában az Ő vezetésével és víziójával jött létre a Forever Living Products cég – egy közeli családtagoknak és barátoknak bemutatott okos és egyedi terv bemutatásától az arizonai Tempe-ben, egy világméretű vállalatig, mely mára milliók életén javít. Terve egyszerű volt: olyan készítményeket kínálni a nagyközönségnek, amelyek bizonyítottan elősegítik a tartósan jó kondíciót és egészséget és mindezt személyre szabottan teszik. Ma az eredmények önmagukért beszélnek, ahogyan Rex tovább vezeti a céget, amely más, mint bármely másik vállalat a Földön – egy cég amely életeket változtat meg nagyszerű termékeivel, stabil üzleti modelljével, globális növekedési lehetőségeivel és jótékonysági tevékenységeivel.

Forever GivingA Forever Giving 2009-ben alakult, mellyel a Forever Living Products elősegíti, hogy ügyfelei és munkatársai is hozzájárulhassanak a széleskörű segítségnyújtáshoz. Az Alapítvány világszerte együttműködik segélyszervezetekkel a szegénység elleni küzdelemben az éhínség felszámolásában és a gyermekek számára nyújtott orvosi szolgáltatások rendelkezésre bocsátásában. A Szervezet továbbá támogatja a természeti katasztrófák elhárítását végző csoportokat is.
Rex-nek hatalmas szíve van és igaz törődéssel bír az emberek iránt, különösen a munkavállalók, munkatársak és a közösség irányában. Rex és felesége: Ruth ezt a jótékonysági munkát tartják legnagyobb eredményüknek.

Minden álom elkezdődik valahol…

Rex archiveAzon a bizonyos első Forever Living Products találkozón 1978-ban Tempe-ben Rex bemutatta tervét és az a cég, amely akkor alig állt többől, mint inspirációból és kemény munkából, mára egy több milliárd dolláros, életeket megváltoztató vállalat, amely több száz féle – az életminőséget javító és szépségápolási terméket gyárt és értékesít szerte a világon. Figyelve az évek tapasztalatait; fejlesztéseken, új ötleteken, szilárd értékeken és a páratlan minőség-ellenőrzésen át a Forever Living Products folytatja az új utak építését varázslatos utazásához az elképzelhetetlen sikerek felé.

Amikor Rex Maughan létrehozta a Forever Living Products céget, tudta, hogy nem áll érdekében külső beszállítók által biztosított minőségre támaszkodni és azt elvárni, hanem ragaszkodott ahhoz, hogy folyamatosan a Forever tartson mindent a kezében; a saját aloe-ültetvényektFLP annoől kezdve, a gyártáson és a csomagoló üzemeken keresztül a tároló létesítményekig a teljes munkamenetet. Rex előrelátása biztosította a Forever Living képességét, hogy ellenőrizni tudja a minőséget, a költségeket minden egyes lépésnél a nyersanyagoktól a késztermékig. Így képes a Forever Living arra koncentrálni, ami a legfontosabb: minőség, fejlesztés és a világ legjobb termékei.

Tiszta, stabilizált aloe vera alapanyag az elsődleges forrása a kiváló termékeknek, mely a saját tulajdonban lévő ültetvényekről származik. Dél-Texas, a Rio Grande Völgy az egyik helyszín és a világ legnagyobb ültetvénye a Dominikai Köztársaságban található 6500 hold területen (26,3 km² – Budapest XII. kerülete területének felel meg).

Aloe Field Dominica  Aloe harvest  Gel

Superbrands 2015   FLP Superbrands

1997 májusában mutatkozott be a cég Magyarországon, amely a Régió központi országa lett, majd a következő években sorra nyitottak meg Horvátország, Szlovénia, Bosznia-Hercegovina, Szerbia, Montenegró, Koszovó és Albánia irodái. Sikereink és forgalmunk a világ Top Forever tagjai közé emelték régiónkat.

Jura West 2002 junius
Ahol a Forever Magyarország története elkezdődött 1995 decemberében – Jura West benzinkút Velburg, Németország, 2002 június

Aloe Vera of America

AVAEz a létesítmény a Forever Living működésének alapköve az egész világon,AVA Lab ez végzi az ültetvények és a texas-i Mission-ben működő feldolgozóüzem működtetését, valamint az évi több mint 30 millió liter aloe vera gél és a többi sikeres termékcsoport előállításának feladatát. Az Aloe Vera of America dollármilliókat fektet csúcstechnológiába, termék-laboratóriumokba, kutatási létesítményekbe, hogy a Forever Living képes legyen következetesen a világon a legjobb minőségű termékeket előállítani. “Földi irányítóközpontként” szolgálva az egyetlen olyan aloe vera cég a világon, amely a termelés minden egyes szegmensét saját tulajdonában tartja, így külső tényezőktől mentesen képes garantálni a kiváló minőséget.

Forever Nutraceutical Tablettázóüzem

NutraceuticalA Forever Living a kiválóság kultúrája és ez alól a Forever CapsulesNutraceutical sem kivétel. A 7 665 m² területű gyártó létesítmény minden évben több mint 2 milliárd tablettát, 20 millió palackozott készítményt, 2 millió termékkészletet állít elő és több mint 2 200 tonna gyógynövényt, vitamint, ásványi anyagot, aminosavat, létfontosságú tápanyagot, bioflavonoidot és fehérjét használ fel. Minden termék, amely elhagyja az épületet; megfelel a létező legmagasabb minőségi követelményeknek.

A 36 éves tapasztalat, a folyamatos fejlesztés hatalmas előnyt nyújt a versenytársakkal szemben.

 

 

35 év Forever-sikertörténet – Forever Havilap 2013 szeptember

Forever Corporate Plaza  FLP flight